Forums des assistantes maternelles et des parents employeurs
Vous n'êtes pas identifié(e).
- Contributions : Récentes | Sans réponse
Annonce

Pour vous reconnecter, vous devez réinitialiser votre mot de passe.
Pour cela :
- Etape 1: Cliquez sur ce lien de deconnexion
- Etape 2: Cliquez sur ce lien, pour réinitialiser votre mot de passe.
- Etape 3: Sur l'email reçu, cliquez sur le lien pour activer le nouveau mot de passe reçu.
- Etape 4: Voila la connexion se fera maintenant normalement avec le nouveau mot de passe (hésitez pas à le changer une fois connecté)
- Aide:
- Tuto pas à pas chg mot de passe ==> ici
- Index Alphabétique questions/réponses ==> ici
Pages : 1
#1 Aujourd'hui 09:26:38
- KaiConnor
- Membre
Ograniczenia w warunkach premiowych
Cześć przyjaciele, mam pytanie, jakie ograniczenia są często ukryte w warunkach bonusowych, czy możecie mi udzielić jakichś rad lub sugestii?
Aujourd'hui 09:26:38
#2 Aujourd'hui 09:29:44
- JaydenArida
- Membre
Re : Ograniczenia w warunkach premiowych
Cześć wszystkim! Chciałem się podzielić spostrzeżeniami na temat bonusów, bo często ukryte ograniczenia potrafią zaskoczyć. Sam gram na różnych platformach i kiedyś natrafiłem na Sait 888Starz, który skupia się na promocjach i dokładnie tłumaczy, co trzeba zrobić, żeby aktywować bonus. Najbardziej przydatne było dla mnie to, że można tam otwórz stronę i od razu sprawdzić, jakie warunki faktycznie obowiązują, bo nie wszystko widać na pierwszy rzut oka. Wiele osób nie zdaje sobie sprawy, że limity stawek przy obrocie bonusu, minimalny depozyt czy czas ważności promocji mają ogromne znaczenie. Do tego dochodzą zasady weryfikacji konta czy ograniczenia dotyczące walut. Moim zdaniem warto zawsze czytać regulamin i nie sugerować się samą reklamą, bo dopiero szczegóły pokazują, czy bonus faktycznie się opłaca.
#3 Aujourd'hui 09:30:03
- KaiConnor
- Membre
Re : Ograniczenia w warunkach premiowych
Dziękuję za polecenie, na pewno skorzystam z Twojej rady.
Pages : 1